(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΦΩΛΙΑ RULER HM6083 ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘ.RATTAN-ΓΚΡΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ 120x110x190Υ

SKU: 0615269

272,00 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 40 kg
Η μονή κρεμαστή φωλιά RULER ξεχωρίζει στην κατηγορία της. Διαχρονικά, οι αιώρες αποτελούν την επιτομή της ξεγνοιασιάς και της χαλάρωσης. Εμείς σας προσφέρουμε την αιώρα αυτή σε στυλ κρεμαστής φωλιάς σαν μεγάλη πολυθρόνα, κατασκευασμένη από συνθετικό twisted Rattan (στριφτό για να μοιάζει με σχοινί) σε ΜΑΥΡΟ χρώμα με ΓΚΡΙ αναπαυτικότατα μαξιλάρια! Ο σκελετός κρέμασης της αιώρας-φωλιάς είναι από ΜΑΥΡΟ ενισχυμένο μέταλλο και η αιώρα κρέμεται με αλυσίδα από ένα σημείο κρέμασης. Η φωλιά αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Βάση: 120x110 εκ.
Ύψος: 190 εκ.
Διαστάσεις φωλιάς: 91x90x125Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 50x64 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 38x48 εκ.
Ύψος καθίσματος: 70 εκ.
Πάχος μαξιλαριών: 22 εκ.
Μέγιστη αντοχή βάρους: TBD
Τα μαξιλάρια φέρουν κορδονάκι για να τα προσαρμόσετε στο ύψος που σας βολεύει.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η βάση της αιώρας είναι από ενισχυμένο μέταλλο με ηλεκτροστατική βαφή.
Info: Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας. Είναι διάσημο για φινιρίσματα υψηλής ποιότητας τόσο όσον αφορά τη λειτουργικότητα όσο και τη συνολική εμφάνιση.

Το συνθετικό Rattan είναι ένα συνθετικό υλικό από PVC, δηλαδή τεχνητές ίνες υψηλής ποιότητας. Αυτό δίνει εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα σε ακραίες συνθήκες ζέστης ή κρύου.

Το ύφασμα στα μαξιλάρια έχει ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία 1200 ώρες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το μόνο που χρειάζεται η αιώρα είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι. Μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Ποιοτικά υλικά κατασκευής
•Εκπληκτικό design
•Από τις πιο αναπαυτικές στην κατηγορία της

*Η φωλιά παραδίδεται αμοντάριστη
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

8