Τρόποι Αποστολής

Χανιά  

  • Για συνολικές αγορές άνω των 300€ , η μεταφορά σε έπιπλα-μικροέπιπλα είναι ΔΩΡΕΑΝ εντός του Νομού Χανίων , από την πόλη του Καστελίου έως και τη Γεωργιούπολη.
  • Για συνολικές αγορές κάτω των 300€ , ή για αγορά μεμονωμένων επίπλων-μικροεπίπλων, το κόστος μεταφοράς είναι διαφορετικό για κάθε κωδικό και χρεώνεται ανάλογα την περιοχή.

Ρέθυμνο: Η μεταφορά γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική, το κόστος της οποίας επιβαρύνεστε. Χαμηλή χρέωση η οποία εξετάζεται ανά παραγγελία, ανά περιοχή και ανά όροφο και ακόμα χαμηλότερη χρέωση για παραλαβή από το πρακτορείο στο Ρέθυμνο.

Ηράκλειο: Η μεταφορά γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική, το κόστος της οποίας επιβαρύνεστε. Χαμηλή χρέωση η οποία εξετάζεται ανά παραγγελία, ανά περιοχή και ανά όροφο και ακόμα χαμηλότερη χρέωση για παραλαβή από το πρακτορείο στο Ηράκλειο.

Άγιο Νικόλαο: Η μεταφορά γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική, το κόστος της οποίας επιβαρύνεστε. Χαμηλή χρέωση η οποία εξετάζεται ανά παραγγελία, ανά περιοχή και ανά όροφο και ακόμα χαμηλότερη χρέωση για παραλαβή από το πρακτορείο στον Άγιο Νικόλαο.

Ιεράπετρα: Η μεταφορά γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική, το κόστος της οποίας επιβαρύνεστε. Χαμηλή χρέωση η οποία εξετάζεται ανά παραγγελία, ανά περιοχή και ανά όροφο και ακόμα χαμηλότερη χρέωση για παραλαβή από το πρακτορείο στην Ιεράπετρα.

Σητεία: Η μεταφορά γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική, το κόστος της οποίας επιβαρύνεστε. Χαμηλή χρέωση η οποία εξετάζεται ανά παραγγελία, ανά περιοχή και ανά όροφο και ακόμα χαμηλότερη χρέωση για παραλαβή από το πρακτορείο στην Σητεία.

Για την περίοδο των εκπτώσεων, με συνολικές αγορές άνω των 400ευρώ παραλαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ την παραγγελία σας από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές μας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης: Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία!

Αθήνα: Δωρεάν μεταφορά όλων των προϊόντων μέχρι τη μεταφορική εταιρεία μας στην Αθήνα (περιοχή Ρέντη). Αν επιθυμείτε παράδοση κατ’ οίκον εντός της  Αθήνας, θα επιβαρυνθείτε τη μεταφορά με χαμηλή χρέωση η οποία εξετάζεται ανά παραγγελία, ανά περιοχή και ανά όροφο.

Για όλες τις πόλεις της Ελλάδας: Δωρεάν μεταφορά όλων των προϊόντων μας μέχρι τη μεταφορική εταιρεία της πόλης σας που βρίσκεται στην περιοχή του Ρέντη (Αθήνα).

Παλαιόχωρα: Η μεταφορά γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία με πολύ χαμηλό κόστος.

 

8