(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Πολιτική Επιστροφών

Η εταιρεία SIMPLECITY AE σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους, εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη.

Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Γίνεται δεκτή η επιστροφή προϊόντων σε περίπτωση που:

  1. πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά)
  2. υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος. Δεν εμπίπτουν σε αυτή την περίπτωση προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπό του. * Ενημερωθείτε για την εγγύηση από τη σελίδα του προϊόντος ή με τηλεφωνική/γραπτή επικοινωνία μαζί μας. 
  3. Αλλάξατε γνώμη για το προϊόν της επιλογής σας. Η συσκευασία θα πρέπει να είναι στην αρχική της κατάσταση και να μην έχει παραβιαστεί.

Όροι επιστροφής

Σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω, κάθε επιστροφή ή/και αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός δεκατεσσάρων (10) ημερολογιακών ημερών από την ημ/νία αγοράς.

Τα προϊόντα που είναι προς επιστροφή θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές, η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά τα συνοδεύει και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) κατά την παράδοση.

**Εξαιρούνται δικαίωμα επιστροφής τα λευκά είδη, προϊόντα προσφορών , ειδικές παραγγελίες ( σε διαστάσεις στα μέτρα σας ή χρώμα της επιλογής σας) και χρησιμοποιημένα προϊόντα.

Διαδικασία επιστροφής μέσω courier

1. Επικοινωνείτε με την εταιρεία μας, ώστε να ενημερώσετε για την ανάγκη επιστροφής του προϊόντος που είχατε παραγγείλει από τη SIMPLE CITY AE. Κατόπιν συνεννόησης σας με εκπρόσωπο μας , και αιτιολόγησης  της επιστροφής σας και μετά από αποδοχή συνεχίζετε στο επόμενο βήμα.

2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

 3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Διαδικασία επιστροφής μέσω πρακτορείου

1. Επικοινωνείτε με την εταιρεία μας, ώστε να ενημερώσετε για την ανάγκη επιστροφής του προϊόντος που είχατε παραγγείλει από τη SIMPLE CITY AE. Κατόπιν συνεννόησης σας με εκπρόσωπο μας , και αιτιολόγησης  της επιστροφής σας και μετά από αποδοχή συνεχίζετε στο επόμενο βήμα.

2. Σε περίπτωση μεγάλου όγκου δέματος , φτιάχνετε ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου μεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Επιστροφή Χρημάτων σε περιπτώσεις Επιστροφής Προϊόντων:

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, επιστροφές χρημάτων δε γίνονται δεκτές, μόνο η έκδοση πιστωτικού σημειώματος με ισχύ 60 ημέρες. πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η SIMPLE CITY ΑΕ αντιληφθεί, κατά την απόλυτη κρίση της, ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις.

Τέλος, η SIMPLECITY ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών της, οποτεδήποτε, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στο simple-city.gr .

8