(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΜΑΚΡΑΜΕ HM9345 ΕΚΡΟΥ 80X150 ΕΚ.

SKU: 0533898

Κανονική Τιμή: 320,00 €

Special Price 288,00 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 1.5 kg
Η αιώρα ΗΜ9345 είναι η νέα προσθήκη στην γκάμα μας. Διαχρονικά, οι αιώρες αποτελούν την επιτομή της ξεγνοιασιάς και της χαλάρωσης. Εμείς σας προσφέρουμε την αιώρα αυτή σε στυλ στρογγυλής κρεμαστής φωλιάς, κατασκευασμένη από βαμβακερό σχοινί σε πλέξη μακραμέ! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σημείο κρέμασης και αφήστε την αιώρα-φωλιά να αναλάβει την ξεκούρασή σας με το ελαφρύ της κούνημα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φ80x150Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το μακραμέ είναι μια μορφή κλωστοϋφαντουργίας, στην οποία δεν υφαίνουμε με αργαλειό ούτε πλέκουμε με βελόνες ή βελονάκι, αλλά κάνουμε κόμπους με τα χέρια μας και μόνο. Αυτό είναι και το θαυμαστό σ’ αυτή την τέχνη, αφού μπορεί κανείς να δημιουργήσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς περίπλοκες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό ή προετοιμασία. Τα περισσότερα κείμενα αναφέρουν ότι η τέχνη του μακραμέ γεννήθηκε στις Αραβικές χώρες, γύρω στον 13ο αιώνα μ.Χ.
Για την συγκεκριμένη φωλιά χρησιμοποιήθηκε βαμβακερό σχοινί.
Γνωρίζατε ότι….; Το σχοινί είναι η γραμμική κατασκευή που αποτελείται από ίνες τυλιγμένες η μια γύρω στην άλλη που χρησιμοποιείται για περίδεση ή για δέσιμο αντικειμένων ή ζώων. Οι ίνες μπορεί να είναι φυτικές (κάνναβη, τζίβα, βαμβάκι), δερμάτινες, συνθετικές ή να είναι μεταλλικά σύρματα. Πωλείται τυλιγμένο σε κουβάρια σφαιρικής μορφής ή τυλιγμένο σε κυλινδρικό σχήμα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το μόνο που χρειάζεται η αιώρα είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι. Το μακραμέ, επίσης, μπορεί να πλυθεί με τρεχούμενο νερό και να στεγνώσει στον αέρα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η κρεμαστή φωλιά-αιώρα ΗΜ9345 είναι σίγουρο ότι με την εντυπωσιακή της εμφάνιση θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα την κάνει το κέντρο του ενδιαφέροντος.

8