(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΠΑΓΚΑΚΙ ΕΞΩΤ.ΧΩΡΟΥ HM9564 ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΞΥΛΟ ΤΕΑΚ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ 220x40x45Υεκ.

SKU: 0616127

Κανονική Τιμή: 570,00 €

Special Price 513,00 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 65 kg
Το παγκάκι ΗΜ9564 είναι ένα λιτό και πρακτικότατο έπιπλο, τόσο για εξωτερικούς χώρους, όσο και για εσωτερικούς. Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο ξύλο ΤΕΑΚ σε φυσικό χρώμα, ενώ τα 4 πόδια του είναι σε χιαστί διάταξη. Το χαρακτηριστικό σε αυτό το παγκάκι είναι το μέγεθός του, το οποίο είναι αρκετό να χωρέσει άνετα 4 άτομα. Συμπληρώνει ιδανικά το τραπέζι εξωτερικού χώρου ΗΜ5964 ή οποιοδήποτε άλλο ίδιας αισθητικής.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
220x40x45Y εκ.
Πάχος επιφάνειας καθίσματος: 3 εκ.
Πάχος ποδιών: 8x8 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
H κατασκευή έχει γίνει από ανακυκλωμένο ξύλο ΤΕΑΚ. Το ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι χρώματος κίτρινο έως σκούρο καφέ, εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται. Συχνά, τα νερά του ξύλου του είναι έντονα και σε ευθεία. Χρησιμοποιείται για πληθώρα κατασκευών εσωτερικού χώρου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Όσοι είναι fans του ρουστίκ στυλ στα έπιπλα και στην διακόσμηση θα ενθουσιαστούν με αυτό το παγκάκι. Είναι ιδανικό για πληθώρα χώρων και θα σας ικανοποιήσει με την πρακτικότητα και το μέγεθός του. Και πάντα στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

8