(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ HM5929.01 ΛΕΥΚΗ 59x59x80Yεκ.

SKU: 0615178

34,00 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 4.5 kg
Πολυθρόνα πολυπροπυλενίου σε ΛΕΥΚΟ χρώμα. Ιδανική πρόταση για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, είτε επαγγελματικούς (χώροι δεξιώσεων, εταιρείες catering, κλπ.) είτε για το σπίτι. Η καρέκλα αποτελείται από ένα χυτό «τρυπητό» σύνολο καθίσματος-πλάτης-μπράτσων-ποδιών για καλύτερο αερισμό, ενώ τα μπράτσα είναι ψηλά και σχετικά φαρδιά με αποτέλεσμα να προσφέρουν άνεση κατά την χρήση. Επίσης, η μεσαίου ύψους πλάτη και το κάθισμα είναι ικανοποιητικού μεγέθους και είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν όλους όσοι καθίσουν σε αυτή την καρέκλα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Γενικές διαστάσεις: 59x59x80Υ εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από 100% πολυπροπυλένιο υψηλής ποιότητας. Το πολυπροπυλένιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο βάρος και στο νερό, ενώ έχει μεγάλη αντοχή σε θερμοκρασίες έως και 125 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, η ανθεκτικότητά του δεν περιορίζεται στο βάρος, στο νερό και στην θερμοκρασία αλλά είναι ασυνήθιστα ανθεκτικό σε πολλά χημικά διαλυτικά, οξέα και βάσεις.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Οι καρέκλες πολυπροπυλενίου καθαρίζονται πανεύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Εάν μάλιστα βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο, μπορούν να καθαριστούν απευθείας με τρεχούμενο νερό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η καρέκλα πολυπροπυλενίου έχει μόνο πλεονεκτήματα και είναι μια εξαιρετική επιλογή για εξωτερικούς επαγγελματικούς χώρους. Ειδικότερα, το σχετικά βολικό μέγεθός της αλλά και η ανθεκτικότητα της, την καθιστούν την καλύτερη επιλογή για αίθουσες δεξιώσεων ή για εταιρίες catering, ή για οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο, χάρη στην μεγάλη ευκολία στην στοίβαξή της σε μεγάλους αριθμούς. Το σημαντικότερο, όμως, με το πολυπροπυλένιο, είναι ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον γιατί είναι ανακυκλώσιμο.

8