(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΜΠΟΥΦΕΣ HANDYR HM9705 ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ MANGO ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ 165x35x75Yεκ.

SKU: 0535336

Κανονική Τιμή: 600,00 €

Special Price 540,00 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 45 kg
Ο μπουφές HANDYR είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένος από μασίφ ξύλο mango σε ΛΕΥΚΟ χρώμα. Οι γωνίες και οι άκρες είναι στρογγυλεμένες ενώ διαθέτει 7 ανοιχτούς χώρους διάφορων μεγεθών για αποθήκευση ή τοποθέτηση αντικειμένων. Το μήκος της επιφάνειάς του είναι ικανοποιητικό και σας δίνει την δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσετε όπως νομίζετε ότι ταιριάζει καλύτερα στον χώρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
165x35x75Y εκ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από φυσικό μασίφ ξύλο MANGO. Όταν αναφερόμαστε σε μασίφ, εννοούμε τα ξύλα που κατασκευάζονται ολοκληρωτικά από τον κορμό δέντρου. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του.
Το MANGO είναι πυκνό και δυνατό σκληρό ξύλο με ιδιαίτερα ελκυστικά νερά. Τα νερά του ξύλου του είναι μοναδικά καθώς ενσωματώνουν αρκετούς τόνους και χρώματα, που κυμαίνονται από ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως σκούρο καφέ έως ανοιχτό ροζ ή πράσινο. Είναι ελαφρύτερο από άλλα είδη ξύλου και είναι ανθεκτικό στο νερό.
Οι υπάρχουσες ρωγμές ή αυτές που ενδέχεται να δημιουργηθούν με την πάροδο του χρόνου οφείλονται στην συστολή-διαστολή του ζωντανού οργανισμού που λέγεται μασίφ ξύλο, και δεν αποτελούν κατασκευαστικό ελάττωμα, δίνοντας πρωτοτυπία και μοναδικό design στο χώρο σας. Κατά τη διαδικασία παραγωγής γίνεται ομοιομορφοποίηση και σταθεροποίηση των ρωγμών που υπάρχουν, με υλικό κατασκευασμένο από το ίδιο ξύλο. Επομένως, μπορεί να υπάρχουν χρωματικές παραλλαγές και διαφορές στις διαστάσεις του προϊόντος λόγω των διαστάσεων του επεξεργασμένου ξύλου. Αυτά δεν αποτελούν ελάττωμα του προϊόντος.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το ΜΑΝΓΚΟ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο νερό, οπότε μπορείτε άφοβα να το καθαρίζετε με βρεγμένες πετσέτες.

** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

8