(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ HM9451.03 ΜΕ ΚΑΠΛΑΜΑ ΦΡΑΞΟΥ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ&ΣΤΥΛ ΡΟΥΣΤΙΚ 180x90x75Υεκ.

SKU: 0534763

370,00 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 51.2 kg
Το ΗΜ9451.03 είναι ένα ορθογώνιο τραπέζι για την τραπεζαρία, με επιφάνεια από MDF με καπλαμά από ξύλο φραξου σε χρώμα φυσικό και στυλ ρουστίκ. Η επιφάνεια αυτή είναι «φαλτσοκομμένη»(δεν είναι δηλαδή τετραγωνισμένη) και στηρίζεται σε δύο τρίποδες μαύρες μεταλλικές βάσεις. Πρόκειται για ένα πανέμορφο τραπέζι με όμορφη διχρωμία, με αποτέλεσμα να μπορεί να ταιριάξει αισθητικά σχεδόν σε κάθε ανάλογο χώρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
180x90x75Υ εκ.
Πάχος MDF: 4 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι από MDF με καπλαμά από ξύλο φράξου. Το MDF (Medium Density Fiber) είναι ένα σύγχρονο υλικό ευρείας κατανάλωσης το οποίο επιλέγεται πολύ συχνά κυρίως για τον χώρο της κουζίνας. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι απορροφά ελάχιστη υγρασία, παράγοντας σημαντικός για έναν χώρο όπως αυτός της κουζίνας, διαθέτει ομοιογένεια στην μάζα του, ικανοποιητικές μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική ομαλότητα και πολλές δυνατότητες επεξεργασίας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα ξεσκόνισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα και ένα πέρασμα με ένα υγρό πανί, είναι αρκετό για την συντήρηση του τραπεζιού. Για την επιφάνεια βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ήπια καθαριστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή και ασφαλής κατασκευή
•Μοντέρνος minimal σχεδιασμός
•Ποιοτικά υλικά κατασκευής που βοηθούν στην εύκολη συντήρηση
•Ιδανικό για σπίτι αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο με οδηγίες συναρμολόγησης

8