(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ TARS HM8927.14 ΦΥΣΙΚΟ ΟΑΚ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΕΡΓΕΣ 120Χ50Χ30Yεκ.

SKU: 0534686

37,00 €
Special price

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 14.2 kg
Το τραπεζάκι TARS είναι ένα όμορφο έπιπλο σε ΦΥΣΙΚΟ ΟΑΚ χρώμα με μοντέρνο design που θα αλλάξει την εικόνα του σαλονιού ή του καθιστικού σας προς το καλύτερο. Πρόκειται για μια κατασκευή 2 επιπέδων (επιφανειών) τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με μεταλλικές ΜΑΥΡΕΣ βέργες διαφορετικής γεωμετρίας, προσδίδοντας την μοντέρνα πινελιά σε αυτό το τραπεζάκι. Το TARS μπορεί να ταιριάξει με πολλά διακοσμητικά μοτίβα στον χώρο χάρη και στο λιτό του στυλ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
120Χ50Χ30Υ εκ.
Πάχος μελαμίνης: 15mm
Διαστάσεις μεταλλικών βεργών: Φ6 mm

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το τραπεζάκι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μελαμίνη. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας. Οι μοριοσανίδες είναι προϊόντα που έχουν τη μορφή πλάκας (panel). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. Άρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

Οι βέργες ένωσης των 2 επιφανειών είναι μεταλλικές με ηλεκτροστατική βαφή. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας. Είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές εφαρμογές.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη που είναι το υλικό κατασκευής καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί ενώ σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

To προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο

8