(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ BRYNN HM9594.07 ΜΠΕΖ ΜΠΟΥΚΛΕ-ΜΑΥΡΗ ΜΕΤΑΛ. ΒΑΣΗ 86x76x87Υεκ

SKU: 0525686

314,00 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 17 kg
Σας παρουσιάζουμε την περιστρεφόμενη πολυθρόνα BRYNN σε ΜΠΕΖ χρώμα που είναι μια από τις καινούργιες προσθήκες στην γκάμα μας. Στηρίζεται σε μια μαύρη μεταλλική τετράνυχη βάση στην οποία είναι τοποθετημένος ο πίρος περιστροφής. Η επένδυση της πολυθρόνας έχει γίνει με υψηλής ποιότητας μπουκλέ ύφασμα και το κάθισμα είναι αναπαυτικό ανταποκρινόμενο στον χαρακτήρα της πολυθρόνας, η οποία είναι μοντέρνα συνδυάζοντας στιλ και άνεση. Τοποθετήστε την δίπλα στο τζάκι, σε ένα παράθυρο ή ακόμα και στο υπνοδωμάτιό σας, και αφεθείτε στην «αγκαλιά» της.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
86x76x87Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Τα «γεμίσματα» της μπερζέρας, τόσο στην πλάτη, όσο και στο κάθισμα είναι από μέτριας σκληρότητας αφρώδη υλικά που προσφέρουν μεγάλη άνεση και καλύτερη υποστήριξη του σώματος.
Ολόκληρη η επένδυση της μπερζέρας έχει γίνει με εξαιρετικής ποιότητας ΜΠΟΥΚΛΕ ύφασμα. Μπουκλέ λέγεται οποιοδήποτε ύφασμα που έχει κόμπο-μπούκλα στην ύφανσή του. Κατασκευάζεται από σχεδόν όλες τις πρώτες ύλες (αν και συνήθως είναι συνθετικό) με ειδικές κλωστές με κόμπους ή πολύ στριμμένα νήματα, έτσι ώστε να έχει σγουρή επιφάνεια. Δεν τσαλακώνει και μπορεί να είναι μονόχρωμο, μελανζέ ,καρώ ή τουιντ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Tο ύφασμα μπουκλέ μπορείτε να το σκουπίσετε με την ηλεκτρική σκούπα ενώ σε περίπτωση λεκέδων χρησιμοποιήστε ένα ελαφρώς βρεγμένο πανάκι.

** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.
Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία

8