(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ KARPEN HM9600.02 ΡΟΖ ΜΠΟΥΚΛΕ ΥΦΑΣΜΑ 93x87x78Υ εκ.

SKU: 0525710

261,00 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 21.4 kg
Η πολυθρόνα KARPEN είναι μια μοντέρνα και στιλάτη πολυθρόνα που θα αφήσει το στίγμα της σε όποιο σαλόνι κι αν τοποθετηθεί. Το ημικυκλικό της σχήμα με την στρογγυλή και χαμηλή «ντυμένη» βάση, σε συνδυασμό με την χαμηλή πλάτη και τα ισοϋψή μπράτσα, «αγκαλιάζουν» το σώμα και προσφέρουν άνεση και στυλ. Το όμορφο ΡΟΖ χρώμα είναι ελκυστικό και μπορεί να συνδυαστεί με πληθώρα άλλων χρωμάτων στην διακόσμηση του σαλονιού.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
93x87x78Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Τα «γεμίσματα» τόσο στην πλάτη, όσο και στο κάθισμα είναι από μέτριας σκληρότητας αφρώδη υλικά που προσφέρουν μεγάλη άνεση και καλύτερη υποστήριξη του σώματος.
Η επένδυση της πολυθρόνας έχει γίνει εξολοκλήρου με εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα ΜΠΟΥΚΛΕ. Μπουκλέ λέγεται οποιοδήποτε ύφασμα που έχει κόμπο-μπούκλα στην ύφανσή του . Κατασκευάζεται από σχεδόν όλες τις πρώτες ύλες (αν και συνήθως είναι συνθετικό) με ειδικές κλωστές με κόμπους ή πολύ στριμμένα νήματα, έτσι ώστε να έχει σγουρή επιφάνεια. Δεν τσαλακώνει και μπορεί να είναι μονόχρωμο, μελανζέ ,καρώ ή τουιντ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Tο ύφασμα μπουκλέ μπορείτε να το σκουπίσετε με την ηλεκτρική σκούπα ενώ σε περίπτωση λεκέδων χρησιμοποιήστε ένα ελαφρώς βρεγμένο πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Ζεστή αίσθηση με το μπουκλέ ύφασμα
•Μοντέρνο design
•Ευκολία στην συντήρηση

Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

8