(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ARIEN HM8403.21 ΥΦΑΣΜΑ ΜΠΟΥΚΛΕ ΓΚΡΙ ΜΕ ΑΣΗΜΙ ΒΑΣΗ 78x75x84Υεκ.

SKU: 0534927

Κανονική Τιμή: 193,00 €

Special Price 173,70 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 15 kg
Η πολυθρόνα ARIEN είναι μια μοντέρνα και στιλάτη πολυθρόνα που θα αφήσει το στίγμα της σε όποιο σαλόνι κι αν τοποθετηθεί. Το στρογγυλό της σχήμα με την στρογγυλή μεταλλική της βάση, σε συνδυασμό με την χαμηλή πλάτη και τα ισοϋψή μπράτσα, «αγκαλιάζουν» το σώμα και προσφέρουν άνεση και στυλ. Το ουδέτερο ΓΚΡΙ χρώμα με το ΑΣΗΜΙ της βάσης μπορεί να συνδυαστεί με πληθώρα άλλων χρωμάτων στην διακόσμηση του σαλονιού.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
78x75x84Υ εκ.
Ύψος καθίσματος: 44 εκ.
Ύψος μπράτσων: 74 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 51x55 εκ.
Διάσταση πλάτης: 50x44 εκ.
Απόσταση ποδιών: Φ62 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η βάση της πολυθρόνας είναι μεταλλική προσφέροντας στιβαρότητα αλλά και αντοχή στον χρόνο.
Τα «γεμίσματα» της μπερζέρας, τόσο στην πλάτη, όσο και στο κάθισμα είναι από μέτριας σκληρότητας αφρώδη υλικά που προσφέρουν μεγάλη άνεση και καλύτερη υποστήριξη του σώματος.
Η επένδυση της πολυθρόνας έχει γίνει εξολοκλήρου με εξαιρετικής ποιότητας μπουκλέ ύφασμα. Μπουκλέ λέγεται οποιοδήποτε ύφασμα που έχει κόμπο-μπούκλα στην ύφανσή του. Κατασκευάζεται από σχεδόν όλες τις πρώτες ύλες (αν και συνήθως είναι συνθετικό) με ειδικές κλωστές με κόμπους ή πολύ στριμμένα νήματα, έτσι ώστε να έχει σγουρή επιφάνεια. Δεν τσαλακώνει και μπορεί να είναι μονόχρωμο, μελανζέ ,καρώ ή τουιντ.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Tο ύφασμα μπουκλέ μπορείτε να το σκουπίσετε με την ηλεκτρική σκούπα ενώ σε περίπτωση λεκέδων χρησιμοποιήστε ένα ελαφρώς βρεγμένο πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Αισθητική υπεροχή με το μπουκλέ ύφασμα της επένδυσης
•Μοντέρνο design
•Ευκολία στην συντήρηση
•Εύκολη συναρμολόγηση

Το προϊόν παραδίδεται σε εργοστασιακή συσκευασία

8