(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΚΑΝΑΠΕΣ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ NACHO HM3279.03R ΚΑΦΕ ΥΦΑΣΜΑ-ΑΣΗΜΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΔΙΑ 270x165x90Υεκ

SKU: 0516630

780,00 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 109 kg
Ο NACHO είναι ένας υπέροχος καινούργιος 3-θέσιος καναπές σε διαμόρφωση ΔΕΞΙΑΣ γωνίας (όπως τον κοιτάς) που θα σας ενθουσιάσει. Είναι πολύ χαμηλός με ασημί φαρδιά μεταλλικά πόδια, που προσφέρουν στιβαρότητα και σωστή στήριξη. Η επένδυση έχει γίνει με όμορφο ύφασμα σε ΚΑΦΕ χρώμα και ελαφρά καπιτονέ τεχνοτροπία, ενώ το κομμάτι που σχηματίζει την γωνία ενώνεται με τον κυρίως καναπέ με κατακόρυφους αναρτήρες πάνελ. Διαθέτει 3 μαξιλάρια πλάτης, ενώ το κάθισμα διαθέτει γεμίσματα αφρού μεσαίας σκληρότητας σε συνδυασμό με οριζόντια (ζιγκ-ζαγκ) ελατήρια προσφέροντας απαράμιλλη άνεση. Τέλος, τα μπράτσα του καναπέ είναι ιδιαιτέρως φαρδιά πράγμα που προσδίδει στιβαρότητα αλλά και πρακτικότητα. Και φυσικά, σας προσφέρουμε αυτόν τον καναπέ με εγγύηση σκελετού 3 ετών!
*Τα μαξιλάρια πλάτης διαθέτουν φερμουάρ για εύκολη αφαίρεση.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
270x90-165x71-90Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 98x210 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 210x41 εκ.
Ύψος μπράτσου: 60 εκ.
Ύψος καθίσματος: 46 εκ.
Ύψος πoδιού: 3 εκ.
Προδιαγραφές αφρού: DNS 30/ Σκληρότητα 40

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός του καναπέ είναι κατασκευασμένος από mdf σε συνδυασμό με κόντρα πλακέ θαλάσσης και κομμάτια μασίφ ξύλου. Αυτό εξασφαλίζει την αντοχή του καναπέ σε βάθος χρόνου.
Το ύφασμα της επένδυσης είναι 100% πολυεστερικό 370g/m2. Ο πολυεστέρας είναι ένας γενικευμένος όρος για οποιοδήποτε ύφασμα, το οποίο κατασκευάζεται με νήματα ή ίνες πολυεστέρα, που είναι ένα συνθετικό υλικό. Είναι πολύ ανθεκτικός και ιδιαιτέρως σε πολλές χημικές ουσίες, ενώ είναι ένα δημοφιλές ύφασμα, καθώς είναι ανθεκτικό σε συρρίκνωση και τέντωμα. Είναι επίσης ανθεκτικό στις ρυτίδες και τις εκδορές και οι ίνες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του είναι πολύ ισχυρές και ελαφρές.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ένα απλό ξεσκόνισμα και ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε περίπτωση απλών λεκέδων είναι αρκετό για το καθάρισμα. Σε πιο δύσκολους λεκέδες συνιστάται το στεγνό καθάρισμα.

*Ο καναπές παραδίδεται αμοντάριστος σε εργοστασιακές συσκευασίες
** Η χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.

8