(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ HM9471.04 BLACK MARBLE TOP-ΜΑΥΡΗ ΜΕΤΑΛ.ΒΑΣΗ 50x50x55Υεκ.

SKU: 0534754

Κανονική Τιμή: 100,00 €

Special Price 90,00 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 11.3 kg
Το τραπεζάκι ΗΜ9471.04 θα σας εκπλήξει με το στυλ και την πρακτικότητά του. Πρόκειται για ένα τετράγωνο τραπεζάκι με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι η επιφάνεια σε απόχρωση ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟΥ στηρίζεται σε μια ΜΑΥΡΗ βάση με διπλοχιαστί διάταξη.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
50x50X55Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η βάση είναι από μέταλλο με ηλεκτροστατική βαφή. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας. Είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές εφαρμογές.

Η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη από sintered stone (πυροσυσσωματωμένη πέτρα). Βέβαια, δεν έχει καμία σχέση με πέτρα μιας και αυτός είναι ο επιστημονικός του όρος. Το sintered stone, λοιπόν, (πυροσυσσωματωμένη πέτρα) είναι μια μήτρα (καλούπι) ορυκτών, όπως ο γρανίτης, ο χαλαζίας, κομμάτια γυαλιού κτλ., που θερμαίνονται (συντήκονται) για να σχηματίσουν μια στερεή αδιαπέραστη μάζα που οδηγεί σε μια επιφάνεια που δεν μπορεί να χαραχθεί, να γρατσουνιστεί, να καεί ή να λερωθεί. Μάλιστα, ακόμα και στις ιδιότητές του, αυτό το υλικό μοιάζει πάρα πολύ με κεραμικό, ωστόσο είναι ακόμα καλύτερο!

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τόσο η επιφάνεια, όσο και τα πόδια καθαρίζονται εύκολα με ένα υγρό πανί.

**Το τραπέζι παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία

8