(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ FLY HM7906 RATTAN ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΑΥΡΗ Φ40x53Yεκ.

SKU: 0535018

100,00 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 3 kg
Το τραπεζάκι FLY θα σας ενθουσιάσει με το στυλ και την πρακτικότητά του. Πρόκειται για ένα σχετικά ψηλό στρογγυλό τραπεζάκι με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι η επιφάνεια αποτελείται από φυσικό RATTAN και στηρίζεται σε μια βάση με χιαστί διάταξη. Η βάση είναι μεταλλική σε ΜΑΥΡΟ χρώμα. Ιδανική επιλογή για πληθώρα χρήσεων με απαράμιλλο στυλ!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φ40x53Υ εκ.
Απόσταση ποδιών: 31x31 εκ.
Απόσταση ποδιών διαγώνια: 43 εκ.
Διαστάσεις δίσκου: Φ40x5Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η επιφάνεια είναι από φυσικό Rattan. Το Rattan είναι το καλύτερο και το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο φυσικό υλικό για την κατασκευή επίπλων. Το Rattan που καλλιεργείται στην Ν.Α. Ασία είναι το ποιοτικότερο και ανθεκτικότερο υλικό από παρόμοια που καλλιεργούνται σε άλλες περιοχές. Το Rattan είναι ένα φυσικά αναπτυσσόμενο είδος αμπέλου που είναι εγγενές σε τροπικές περιοχές της Αυστραλίας, της Ασίας και της Αφρικής. Με περισσότερα από 600 διαφορετικά είδη, το RATTAN μπορεί να διακριθεί ως ένα ισχυρό ινώδες φυτό που μοιάζει με το μπαμπού και χρησιμοποιείται για έπιπλα επειδή είναι ελαφρύ, ανθεκτικό, εύκαμπτο και ελκυστικό.

Η βάση είναι από μέταλλο με ηλεκτροστατική βαφή. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι η επίστρωση ξηρής σκόνης μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας. Είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές εφαρμογές.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τόσο η επιφάνεια, όσο και τα πόδια καθαρίζονται εύκολα με ένα υγρό πανί.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Ποιοτικά υλικά και μέθοδοι κατασκευής
•Αισθητικά όμορφο τραπέζι
•Πρακτικό στην χρήση του

8