(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΑΝΘΟΣΤΗΛΗ HOVER HM7935 ΞΥΛΟ ΤΕΑΚ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Φ30x75,5Υεκ.

SKU: 0507208

70,00 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 7 kg
Η ανθοστήλη ΗOVER είναι ένα πανέμορφο διακοσμητικό κομμάτι για το σαλόνι σας. Είναι κατασκευασμένη από ποιοτικό ξύλο σε ΦΥΣΙΚΟ χρώμα, ενώ διαθέτει μια στρογγυλή επιφάνεια, που στηρίζεται σε 4 πόδια με χιαστί διάταξη. Αλλάξτε την εικόνα του σαλονιού σας προσθέτοντας ποιότητα και χρώμα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φ30x75,5Y εκ.
Απόσταση ποδιών: 20x20 εκ.
Διαγώνια: 31 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
H κατασκευή έχει γίνει από ξύλο ΤΕΑΚ. Το ΤΕΑΚ είναι ο πιο δημοφιλής τύπος σκληρού ξύλου. Είναι χρώματος κίτρινο έως σκούρο καφέ, εξαιρετικά βαρύ, υψηλής αντοχής, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στο σκέβρωμα και δεν αποσυντίθεται. Συχνά, τα νερά του ξύλου του είναι έντονα και σε ευθεία. Χρησιμοποιείται για πληθώρα κατασκευών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το γεγονός ότι το ΤΕΑΚ περιλαμβάνεται στα σκληρά ξύλα, το κάνει πολύ εύκολο στην συντήρησή του. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Όσοι είναι fans του ρουστίκ στυλ στα έπιπλα και στην διακόσμηση θα ενθουσιαστούν με αυτή την ανθοστήλη. Είναι ιδανική για το σπίτι αλλά και για ξενοδοχεία, Airbnb, χώρους εστίασης ως διακοσμητικό στοιχείο κτλ. Και πάντα στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

8