(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

TILIA TIFFANY στοιβαζόμενη καρέκλα 38x42x93cm PP ΛΕΥΚΟ 0189-000-2034

SKU: 0189-000-2034

28,00 €

4-10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Υλικό: πολυπροπυλένιο
Χρώμα: λευκό
Βάρος: 3.9 kg

Ανακαλύψτε το best-seller μοντέλο του εργοστασίου Tilia! Η στοιβαζόμενη καρέκλα Tiffany είναι κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας πρωτογενές πολυπροπυλένιο. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός της εμπνέει άνεση και κομψότητα ενώ η μεγάλη αντοχή της, την καθιστά ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση σε κτήματα, ξενοδοχεία και αίθουσες δεξιώσεων.

 

Πιστοποιημένη από τα ινστιτούτα CANTAS και TSE για την μεγάλη ανθεκτικότητά της, είναι η ιδανική επιλογή για τον χώρο σας. Με αντοχή βάρους έως 200kg και μεγάλη ελαστικότητα χάρη στην κατασκευή της με ένεση αερίου,  η συγκεκριμένη καρέκλα συνδυάζει την άνεση και την αξιοπιστία του εργοστασίου Tilia, το οποίο δίνει 2 χρόνια εγγύηση.

Κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους:

Ανθεκτική στην ακτινοβολία UV καθώς και στα χτυπήματα και τις γρατζουνιές, αποτελεί την ιδανική επιλογή για event σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Η ειδική της κατασκευή ενισχυμένη με fiberglass, της επιτρέπει να εξασφαλίζει την μέγιστη σταθερότητα, παραμένοντας ελαφριά και εύχρηστη. Στοιβαζόμενη έως 11τμχ, αποθηκεύεται εύκολα όταν δεν είναι σε χρήση.

Σχετικά Προϊόντα

8