(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

ΡΑΦΙΕΡΑ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ ΛΕΥΚΗ HM9228.11 90x22x25,6Υ εκ.

SKU: 0533972

Κανονική Τιμή: 27,00 €

Special Price 24,30 €

10-14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Βάρος: 7.5 kg
Το ράφι τοίχου ΗΜ9228.11 είναι μια κλασική πρόταση για κάθε χώρο. Αποτελείται από ένα πλαίσιο που χωρίζεται σε τρείς τετράγωνους χώρους. Ολόκληρη η κατασκευή είναι λευκή. Αυτή η απλή ραφιέρα θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τον χώρο σας σε τάξη.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
90x22x25,6Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Τo ράφι είναι κατασκευασμένo από εξαιρετικής ποιότητας μελαμίνη πάχους 15mm. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας. Οι μοριοσανίδες είναι προϊόντα που έχουν τη μορφή πλάκας (panel) και προέρχονται από τη συγκόλληση μέσω πρεσαρίσματος, μικρών σε διαστάσεις τεμαχιδίων ξύλου (συνήθως ελάτης, οξιάς, ερυθρελάτης, κτλ.) με την βοήθεια διάφορων ρητινούχων υγρών. Έπειτα, η μοριοσανίδα επενδύεται, συνήθως με συνθετικά υλικά, όπως φύλλα χαρτιού (μελαμίνες). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. Άρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη που είναι το υλικό κατασκευής καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό για να δείξουν και πάλι σαν καινούρια. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Ποιοτικά υλικά
•Αισθητικά όμορφο έπιπλο
•Βολικές διαστάσεις
•Ικανοποιητικός χώρος αποθήκευσης για τις διαστάσεις του
•Ετοιμοπαράδοτο

Το προϊόν διατίθεται αμοντάριστο σε εργοστασιακή συσκευασία.

8