ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Χανιά  
• για αγορές σε έπιπλα - μικροέπιπλα άνω των 500 ευρώ, η μεταφορά είναι ΔΩΡΕΑΝ εντός του Νομού Χανίων, από την πόλη του Καστελίου έως και την Γεωργιούπολη.
• για αγορές σε έπιπλα - μικροέπιπλα κάτω των 500 ευρώ ή για αγορά μεμονωμένων επίπλων - μικροεπίπλων, το κόστος μεταφοράς είναι διαφορετικό για κάθε κωδικό και χρεώνεται ανάλογα την περιοχή.

Ρέθυμνο
: Η μεταφορά γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική, το κόστος της οποίας επιβαρύνεστε. Χαμηλή χρέωση η οποία εξετάζεται ανά παραγγελία, ανά περιοχή και ανά όροφο και ακόμα χαμηλότερη χρέωση για παραλαβή από το πρακτορείο στο Ρέθυμνο.

Ηράκλειο
: Η μεταφορά γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική, το κόστος της οποίας επιβαρύνεστε. Χαμηλή χρέωση η οποία εξετάζεται ανά παραγγελία, ανά περιοχή και ανά όροφο και ακόμα χαμηλότερη χρέωση για παραλαβή από το πρακτορείο στο Ηράκλειο.

Αθήνα
: Δωρεάν μεταφορά όλων των προϊόντων μέχρι τη μεταφορική εταιρεία μας στην Αθήνα (περιοχή Ρέντη). Αν επιθυμείτε παράδοση κατ’ οίκον εντός της  Αθήνας, θα επιβαρυνθείτε τη μεταφορά με χαμηλή χρέωση η οποία εξετάζεται ανά παραγγελία, ανά περιοχή και ανά όροφο.

Για όλες τις πόλεις της Ελλάδας
: Δωρεάν μεταφορά όλων των προϊόντων μας μέχρι τη μεταφορική εταιρεία της πόλης σας που βρίσκεται στην περιοχή του Ρέντη (Αθήνα).

Παλαιόχωρα
: Η μεταφορά γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία με πολύ χαμηλό κόστος.
 

8