(0,00 €)

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Εταιρεία

Το simple city δημιουργήθηκε το 2006 μέσα από την αγάπη μας για τα ταξίδια και το πάθος μας για την ανακάλυψη νέων προϊόντων από την μία άκρη της γης στην άλλη. Η πρώτη μας εισαγωγή ήταν διακοσμητικά από την μακρινή Αυστραλία, η δεύτερη ήταν καρέκλες - πολυθρόνες από την Ιταλία, η τρίτη ήταν εισαγωγή καθιστικών εξωτερικού χώρου από φυσικό υάκινθο από την Ινδονησία....ακολούθησαν εκατοντάδες άλλες και συνεχίζουμε ακόμη με προϊόντα από την Γερμανία, την Κίνα, το Βιετνάμ, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Μαλαισία, την Ινδία, την Τουρκία και άλλες πολλές χώρες πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αυθεντικότητα, την μοναδικότητα, το στυλ, την αισθητική αλλά και το design...

Κάθε εποχή του χρόνου αποτελεί για εμάς ένα στοίχημα ανανέωσης! Νέα προϊόντα, νέα υλικά, νέα χρώματα, όλα αρμονικά δεμένα μεταξύ τους προσφέρουν το ομορφότερο αποτέλεσμα για το σπίτι σας, μέσα ή έξω, για την επιχείρηση, το γραφείο σας!

Παράλληλα, επιδιώκουμε καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου να προσφέρουμε στους πελάτες μας μειωμένες τιμές και προσφορές σε πολλά προϊόντα, δωρεάν μεταφορά και συναρμολόγηση των επίπλων - μικρο επίπλων σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, ανταμείβοντας τους για την συνεχόμενη στήριξη τους!

8